Project Description

Transport Agregate Minerale

C

u o flota de transport agregate minerale capabila sa transporte 3 mc, 6 mc, 10 mc, 20 mc si 25 mc, punem la dispozitia clientilor nostri servicii de transport.

Camioanele noastre sunt prevazute cu remorci si semiremorci basculabile, iar soferii detin calificari, sunt experimentati si profesionisti. Camioanele sunt foarte bine intretinute si se respecta toate reglementarile de siguranta. Camioanele sunt euro 5 si euro 6, in felul acesta incercand sa reducem impactul asupra mediului inconjurator.

Daca sunteti in cautarea unor servicii de transport si livrare agregate minerale de balastiera/cariera la preturi fiabile si competitive, contactati-ne iar unul dintre colegii nostri va raspunde nevoilor dvs. de materiale in vrac si nu numai.

Fara transport si logistica eficiente, niciun furnizor de agregate nu poate sa supravietuiasca si sa prospere pe piata moderna extrem de competitiva.

Livram in zona Bucurestiului si in judetele limitrofe (Ilfov, Giurgiu, Dambovita)

Avem experienta, cunostinte si o flota extinsa pentru a fi cu adevarat pregatiti pentru fiecare cerinta a clientilor nostri.