
20 metri cubi
Autobasculante 8×4
Acestea sunt cele mai comune autocamioane folosite ca si autobasculante pentru transportul agregatelor minerale (nisip, pietris, balast).
Camioanele sunt prevazute cu doua seturi de axe de directie in partea din fata a vehiculului si doua axe de tractiune in spate. Adesea denumite 8×4, aceste camioane sunt foarte utile la construirea drumurilor si la evacuarea deseurilor rezultate din santiere.
Materialul din care sunt construite benele acestor camioane este de regula otel de tip hardox. Un autocamion basculabil 8×4 are o masa maxima autorizata de 32 de tone in Romania.

25 metri cubi
Ansamblu cap tractor+semiremorca
Acesta este un ansamblu compus dintr-o unitate de tractare si o semiremorca basculabila. Unitatea de tractare este un cap tractor, care ofera putere motrica pentru transportul unei incarcaturi tractate sau remorcate.
Semiremorca este prevazuta cu 3 seturi de roti în spate, partea din fata fiind sustinuta de capul tractor. Benele folosite pentru transportul agregatelor minerale (nisip, pietris, balast) sunt construite din otel tip hardox sau dur aluminium.
In Romania, masa maxima autorizata pentru aceste ansambluri este de 40 de tone.

6 metri cubi
Autocamion 4×2
Aceasta este o autobasculanta construita pe sasiu 4×2, este folosita pentru transportul agregatelor minerale (nisip, pietris, balast sau deseuri rezultate din demolari) folosite in constructii.
Este o autobasculanta specifica, echipata cu o bena basculabila, care este ridicata cu ajutorul unui sistem hidraulic, permitand bascularea materialului din bena pe pamant in spatele camionului la locul de livrare.
Acest camion este echipat cu bena din otel hardox iar masa maxima autorizata pe drumurile din Romania este de 7.5 tone.

3 metri cubi
Autocamion 4×2
Acesta este un autocamion cu 2 axe prevazut cu bena basculabila. Bena se ridica pentru a bascula materialele transportate, acestea fiind in cazul de fata agregate minerale de balastiera sau agregate minerale de cariera (nisip, balast, pietris, cribluri).
Masa maxima autorizata pe drumurile din Romania este de 3,5 tone. Acest tip de camion se foloseste in zonele greu accesibile si spatiile foarte inguste (drumuri de servitute).
Nu se platesc taxe pentru zonele speciale (de exemplu in centrul Bucurestiului).

Lucrari de drumuri
Autogredere
Autogrederul este un utilaj de constructii autopropulsat cu o lama reglabila. Lama se afla situata intre puntea fata si puntea spate. Aceasta lama este folosita pentru decopertarea stratului vegetal, raspandirea si nivelarea materialelor pietroase.
Acest utilaj se mai foloseste de asemenea pentru scarificarea stratului de baza si apoi indepartarea stratului respectiv cu ajutorul lamei.
Dupa aceea se asterne un nou strat prin raspandirea materialelor pietroase (balast compactabil, piatra sparta de cariera, piatra concasata de rau). Aceste utilaje de constructii sunt utilizate si pentru lucrarile de deszapezire.

Sapaturi si terasamente
Excavatoare
Excavatoarele sunt utilaje care se folosesc la sapaturi si extragerea balastului, nisipului, pietrei sparte sau altor materiale din balastiere si cariere.
Excavatoarele efectueaza operatia de incarcare a materialului excavat sau extras.
Organul de lucru al excavatorului este cupa, avand pe muchia de taiere un numar de 4 sau 6 dinti care asigura infigerea cupei in pamant.
Toate miscarile si functiile unui excavator hidraulic se realizeaza prin utilizarea fluidului hidraulic, cu pompe hidraulice.

Nivelare terenuri
Buldozere
Buldozerele sunt utilaje de lucru, folosite in constructii la lucrari de drumuri si terasamente pentru saparea si nivelarea terenurilor si pentru transportarea pe distante mici a pamantului.
Se mai folosesc pe timp de iarna si la lucrari de deszapezire.
Buldozerul este format dintr-un tanc pe senile si o lama de otel montata in partea frontala a utilajului. Cu ajutorul acesteia, buldozerul decoperteaza straturi de pamant vegetal pana la 25 de cm grosime, pe care il poate impinge pe o anumita distanta, astfel realizandu-se nivelarea terenului.

Incarcare material pietros
Incarcatoare frontale
Un incarcator frontal este un utilaj greu folosit in constructii pentru a muta sau a incarca materiale precum asfalt, resturi de demolare, deseuri, zapada sau agregate minerale (pietris, nisip, balast, piatra sparta).
Constitutia robusta a incarcatorului pe roti, in special rotile sale mari, il fac potrivit pentru impingerea, ridicarea si incarcarea pamantului, nisipului, zapezii si a altor materiale sau obiecte grele.
Echipamentul clasic pentru un incarcator frontal este cupa incarcatorului frontal.

Lucrari de constructii
Buldoexcavatoare
Buldoexcavatorul este poate cel mai folosit si cel mai eficient echipament din gama utilajelor pentru constructii. Un buldoexcavator este un utilaj de constructii format dintr-o unitate asemanatoare unui tractor dotat cu o cupa in partea frontala, folosita pentru incarcarea materialelor si o cupa in spate folosita pentru excavare.
Datorita dimensiunilor reduse si a versatilitatii, buldoexcavatoarele sunt frecvent utilizate in proiectarea urbana si in proiectele de constructii mici (cum ar fi construirea unei case mici sau reparatia unui drum).

Adresa Noastra
Ne puteti gasi la birou in intervalul orar 9-18Adresa Noastra
Str. Nicolae Balcescu, Nr. 34, Sat Mihai Voda, Com. Bolintin Deal, Jud. Giurgiu
Suna Pentru o Comanda!
Suntem pregatiti sa va raspundem la orice intrebare!Suna Acum!
0720.572.816
Trimite Un Email
Trimite-ne un email cu cerintele tale, intrebari si detalii.TE ASTEPTAM!
office@e-nisip.ro