Transport gratuit in bucuresti

transport gratuit in bucuresti

Oferim servicii de

gratuit

in bucuresti nisip si alte sorturi de agregate minerale (pietris, balast, nisip concasat, balast compactabil, refuz de ciur, pietris pentru amestec optimizat) in bucuresti si zonele limitrofe la cel mai bun pret existent in piata.

Furnizor de servicii specializate pe partea de constructii prin livrare de nisip si alte sorturi de agregate minerale (pietris, balast, nisip concasat, balast compactabil, refuz de ciur, pietris pentru amestec optimizat).

Dorim sa devenim cel mai bun furnizor de solutii din bucuresti, un partener al succesului clientiilor nostrii, preturile fiind cu adevarat cele mai bune din piata!

Vanzare cu  la nisip si alte sorturi de agregate minerale: pietris, margaritar 4 – 8,piatra 8 -16 si piatra 16 – 31, refuz de ciur 32 – 63, balast, piatra concasata de rau, inchirieri utilaje constructii, preturile fiind cele mai mici.

Nisip Constructii

Nisipul  0-4 este folosit in constructii,la pregatirea betonului a tencuielilor si antiderapant pentru perioada de iarna. Transport in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dambovita. O mare parte a activitatii noastre o reprezinta productia si livrarea de nisip pentru constructii si toate tipurile de agregate minerale in bucuresti si zonele limitrofe in …

 

Print Friendly, PDF & Email
Tagged , , , . Bookmark the permalink.