Pietris

HOME bucuresti

Daca aveti nevoie de transport nisip, pietris si alte sorturi minerale in Bucuresti si in zonele limitrofe, ati ajuns exact unde trebuie. Oferim serviciul transport de nisip, pietris la preturi si conditii excelente atat pentru companii, firme si pentru persoane fizice.

Pietrisul sepoate folosi pentru lucrarile din constructii si preparare beton.
Transport in Municipiul Bucuresti, Judetul Ilfov, Judetul Giurgiu si Judetul Dambovita.

O parte importanta a activitatii noastre o reprezinta productia si livrarea de pietris si agregate minerale in bucuresti si zonele limitrofe in limita a 30 de kilometri.

Vanzare pietris cu transport propriu, basculante de 25, 18 si 3mc pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov

bucuresti, serviciu oferit in Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si ILFOV.

La cerere, oferim servicii de transport pietris si alte sorturi de agregate minerale in bucuresti si zonele limitrofe.

In calitate de furnizor de servicii specializate pentru segmentul de constructii prin livrare de pietris si alte sorturi de agregate minerale, dorim sa devenim cel mai bun furnizor de solutii din bucuresti, un partener al succesului dumneavoastra!

DESPRE

Comercializam pietris, agregate minerale, oferind o gama completa de produse. Depozit de pietris si alte sorturi minerale in bucuresti: va putem oferi o gama completa de sorturi minerale (nisip, pietris, margaritar, balast, refuz de ciur, piatra concasata, pamant vegetal de cea mai buna calitate, etc) precum si transportul in bucuresti si zonele limitrofe si descarcarea acestora.

Vanzare, transport si distributie agregate de balastiera: nisip 0-4 mm, margaritar 4-8 mm, pietris 8-16 mm, pietris 16-31 mm, refuz de ciur, piatra < 31 mm, balast compactabil, balast amestec optimal cu granulatia maxima de 63 mm obtinut fie prin amestecarea sorturilor 0-4, 4-8, 8-16, 16-31, 31-63, fie direct din balast, ori piatra sparta (piatra concasata de rau sau piatra concasata de cariera), piatra ornamentala, pamant vegetal si pamant de umplutura.

Calitatea pietrisului si si livrarea prompta in bucuresti si zonele limitrofe este principalul nostru atu, aceasta fiind asigurata la cele mai inalte standarde, cu suportul unui colectiv profesionist.

ZONE pietris bucuresti:

Va oferim pentru transportul pietrisului si a altor agregate minerale, un parc propriu format dintr-un numar mare de autovehicule: autoutilitare, buldoexcavatoare, autocamioane pentru transportul agregatelor minerale in Municipiul Bucuresti, Judetul Ilfov, Judetul Giurgiu si Judetul Dambovita.

  • transportam nisip, pietris in Bucuresti si zonele limitrofe
  • dispunem de autoutilitare de 3,5 tone ideale pentru transport nisip, pietris
  • aprovizionare cu nisip, pietris pentru santiere in lucru
  • asiguram incarcarea si descarcare, evacuare nisip, pietris
  • preturi foarte bune pentru serviciile prestate
  • serviciu rapid, va ajutam sa transportati nisip, pietris intr-un timp scurt
  • optional puteti apela la noi si pentru servicii de incarcare si descarcare a pietrisului si nisipului.

 

 

 

CONTACT pietris bucuresti

Cauti un furnizor de pietris si agregate minerale in Bucuresti?
Noi am devenit in cativa ani lider de necontestat in domeniul productiei, depozitarii, distributiei si comercializarii pietrisului si agregatelor minerale in municipiul bucuresti si zonele limitrofe!

Vanzare nisip, margaritar, pietris, balast, piatra concasata, pamant vegetal.

Nu ezitati sa ne contactati!

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.